25.000 Ft felett ingyenes szállítás Magyarországon!

30 napos Sweath Challenge füzet

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bíró Emese
2023.01.16
Egyszerűen fantasztikus ez az I.challenge füzet is nagyszerűen rá hangolja az embert a napi kisebb edzésekre is. Nagyon jól megtervezett 30 napos challenge füzet étrenddel, gyakorlatokkal. Mindnekinek ajánlom aki még csak most vág bele, nagyon klassz benne a fokozatos gyakorlat ismétlés számok is!
Bianka
2022.10.20
Egyszerűen imádom!!!
Rengeteg erőt adott ez a füzet! -6kg ment le és a centik is hatalmas változást mutattak a program végén! Szuper ötletekkel van tele és nagyon ötletes, hogy lehet benne vezetni az edzést és a vízfogyasztás! Imádom! Alig vártuk a második részét és most azt nyomjuk!
Dugyik Reka
2022.10.19
5.8kgot fogytam a program vegere, centikben derek, mell alatti reszen hatalmas valtozasok voltak, sokat alakult a testem. Utana meg egyszer lenyomtam a 30 napot, csak ajanlani tudom nagyon motivalo h minden napra megvan a rutin a mozgas es etkezes teren is!
Izsák Alexandra
2022.10.19
Végigcsináltam és ennek hála lett egy kialakult rutin az életemben! A végeredmény magáért beszél, -4kg, centikben is óriási változás! Az én esetemben egy új ruhaméret! Csak ajánlani tudom!!!
Borosné Simon Lívia
2022.10.19
A Sweath Challenge II. előtt sikeresen végig csináltam ezt a programot, amivel még számomra is hihetetlen formába jöttem. Sosem voltam még ilyen fitt! Precíz leírások, hasznos tippek és tanácsok. Hálás vagyok ezért a programért és a termékekért!
Béres Anita
2022.10.19
Az életmódváltás nehéz döntésén könnyen átlendítő csodás füzet, melyben brutál edzések, finomabbnál finomabb ételek vannak összeszedve - ha életmódváltás előtt állsz és nehitálsz, ez a füzetke biztosan átlendít a helyes útra :)
Gyetvai Marianna
2022.10.18
Mindig is a pipálgatósok táborát erősítettem, aki pipálgatta a napirendi pontjait, így szupernek tartottam ezt a füzetet is, mert így végre nem kell külön kiírogatnom mikor mit kell csinálnom, hanem csak ezt kell használnom! Imádom!️
Bognár Reni
2022.10.18
Egy szépen kialakult életmódrenszer után kezdtem el ezt a challenget! Meghozta az új lendületet az életmódomba,es csodas eredményt hozott 30nap utan! Munka,csalad,gyerek mellet is csinálható!
Varga-Kerkuska Dóra
2022.10.18
Végig csináltam ezt a 30 napos programot is és hihetetlen nagy erőt adott és rendszert a mindennapjaimnak.
Szivós-Schimmer Adrienn
2022.10.18
Nagyon brutális edzések vannak benne!Csak ajánlani tudom!Ha változtani szeretnél az étkezéseden vagy mozogni szeretnél ezt neked ajánlom!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza