25.000 Ft felett ingyenes szállítás Magyarországon!

Sweath csuklóra rögzíthető edzőkampó
Sweath csuklóra rögzíthető edzőkampó
9 990 Ft 
8 991 Ft
10
ÚJ

Sweath csuklóra rögzíthető edzőkampó

Tépőzárral a csuklóra rögzíthető edzőkampó a normál fogáserősségnél nagyobb terhelésre tervezve.

9 990 Ft 
8 991 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 999 Ft
Részletek

Fogás és stabilitás javulása: A csuklóra rögzített kampók segítenek megerősíteni és stabilizálni a fogást. Ez különösen hasznos lehet a súlyemelő vagy fitness gyakorlatoknál, ahol a jó fogás és a stabil tartás elengedhetetlen.

Nagyobb súlyok használata: Ezek az eszközök lehetővé teszik a nagyobb súlyok használatát, anélkül, hogy a fogásod korlátozná. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb súlyemelést, ami hozzájárulhat az erő és izomnövekedés növeléséhez.

Kényelem és csökkentett sérülésveszély: A csuklóra rögzíthető kampók kényelmesebbé tehetik az edzést, mivel csökkentik a kezed és csuklód stresszét. Ezáltal csökkenthetik a sérülések kockázatát, különösen a hosszabb és intenzívebb edzések során.

Munkaizom izoláció: Az edzőkampók lehetővé teszik, hogy jobban koncentrálj egy adott izomcsoportra, mivel nem kell annyira aggódnod a fogásod miatt. Ez lehetővé teszi az izomok hatékonyabb izolálását és fejlesztését.

Variabilitás: A csuklóra rögzíthető kampók sokféle edzéshez alkalmazhatók, így növelik az edzésvariabilitást és lehetővé teszik új gyakorlatok kipróbálását.

Kevesebb fáradtság: Az eszközök használata segíthet csökkenteni a kéz és csukló fáradtságát hosszabb edzések során, így hosszabb ideig tudsz hatékonyan dolgozni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zsófi
2024.02.20
Nagyon sokat segített az edzéseimnél, a fájó csuklóm így már egyáltalán nem érzem közben!:)